De omgeving

Ontdek de betoverende wateren van Friesland tijdens een verblijf in Vakantiehuis Escape in Koudum, Zuid-West Friesland. Friesland staat bekend als hét watersportgebied bij uitstek, met de Fluessen en de Morra als parels van ongerepte natuur. Geniet van het levendige schouwspel van boten op het water en toeristen die langs schilderachtige wegen fietsen.

Voor de liefhebbers van watersport bieden de meren Fluessen en Morra de ideale omgeving om met een eigen boot te genieten van de prachtige flora en fauna. Visliefhebbers vinden hier het neusje van de zalm. In de nabijgelegen Golfclub Gaasterland in Oudemirdum kunnen golfliefhebbers hun hart ophalen te midden van schitterend bos- en weidegebied. Voor een gezellig dagje uit met kinderen is Pitch&Putt in Koudum dé plek voor het leukste golfspel.

Verken de historierijke 11-steden stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum, gelegen op korte afstand. De kenmerkende lage heuvels (gaasten), kliffen en prachtige bossen van Gaasterland bieden een uitstekende omgeving voor fietsen, wandelen, kitesurfen, paardrijden en mountainbiken. Het aangrenzende Rijsterbos voegt een extra dimensie toe aan de natuurbeleving, grenzend aan het majestueuze IJsselmeer.

IMG_6674IMG_6672IMG_6373IMG_6673IMG_4731IMG_4725IMG_2070